Wie zijn we?

Stichter van boekhandel raaklijnOp 16 november 1961 - nu 60 jaar geleden - opende Jean Darthet de boekhandel Raaklijn. Verschillende adressen in de binnenstad van Brugge, maar steeds een onafhankelijke eigenzinnige boekhandel.

De zeven medewerkers van Boekhandel Raaklijn zetten zich elke dag in om elke klant te verbazen en te prikkelen met ons boekenaanbod. We doen dit door een gezonde mix samen te stellen van de hedendaagse betere literatuur en de grote klassiekers. De klemtoon ligt daarbij op Nederlandstalige publicaties maar daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment van anderstalige fictie aan. Indien u advies of inlichtingen wilt, zal u geholpen worden door één van onze medewerkers maar uiteraard bent u altijd welkom om gewoon eens te komen rondneuzen.

Als kwaliteitsboekhandel vinden wij het belangrijk om naast literatuur ook een waardevolle verzameling non-fictie te kunnen aanbieden. Bent u op zoek naar een boek over architectuur of fotografie? Ontbreekt er nog een mooi interieurboek op de boekenplank? Wilt u uw geest verrijken met een filosofisch overzicht? Of wilt u aan de slag in de keuken? Kom dan even langs en u wordt zeker geholpen. Ook de jongsten onder ons vinden zeker een leuk boek in onze jeugdafdeling om de vakantiedagen aangenaam door te brengen.

Naast onze winkelactiviteiten hebben wij ons de afgelopen twintig jaar ook toegelegd op de institutionele verkoop. Scholen en organisaties die grote bestellingen plaatsen kunnen rekenen op een competitieve prijs en een snelle afhandeling. De boeken worden op het gewenste adres geleverd zonder bijkomende kosten. Voor bibliotheken stellen wij doelgericht zichtzendingen samen die vervolgens door onze vertegenwoordiger worden aangeboden.

Veel leesplezier en hopelijk tot gauw,

Raaklijn