Dood de engel
Sandrone Dazieri

305
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605717
Verschijningsdatum
2016-07-18
Prijs
19.99€
Beschikbaarheid
Type
Paperback
Toevoegen aan verlanglijstje.be Terug naar vorige pagina
Voorzijde


 
Vlak voor middernacht komt in Rome de hogesnelheidstrein vanuit Milaan aan op spoor zeven. Als de conducteur de laatste, meest exclusieve en dure wagon opent, sterft hij bij de aanblik van de verwrongen levenloze lichamen van de veertien passagiers. Welke gruwelijke doodsstrijd moesten zij voeren?

De aanslag wordt via een videoboodschap meteen opgeëist door extremisten. Colomba Caselli, de knappe politieagente met haar breekbare ziel, voelt meteen dat dit verhaal niet klopt. Ze roept de hulp in van de hoogbegaafde Dante, dé expert in menselijk gedrag die door een mist van leugens heen kan kijken.

Colomba had gelijk: de aanval kwam niet van extremisten. Maar van wie dan wel en waarom kozen de daders voor zo'n huiveringwekkende methode? En wie is die mysterieuze, vrouwelijke figuur, die nergens sporen achterlaat, behalve een naam: Giltiné, de Litouwse engel van de doden, even mooi als fataal...

Na Dood de Vader, dat overal met vijf sterren is ontvangen, is Dood de Engel de overtreffende trap in intelligente spanning.

Bekijk ook