Sous vide
Michael Koch

440
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059569379
Verschijningsdatum
16-09-2019
Cover
Prijs
32.00€
Beschikbaarheid
Leverbaar in 3 dagen
Type
Hardcover
Toevoegen aan bestellijst Toevoegen aan verlanglijstje.be Terug naar vorige pagina
Achterzijde Voorzijde


 
Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress.

Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een
verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.

Bekijk ook