Zie je graag :-)
Brigitte Van Aken

285
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059083912
Verschijningsdatum
01-10-2010
Prijs
16.50€
Beschikbaarheid
Niet meer verkrijgbaar
Type
Paperback
Toevoegen aan verlanglijstje.be Terug naar vorige pagina
Voorzijde


 
Lise is zestien. Ze studeert fotografie aan de andere kant van het land, ver weg van haar vriend Nishan. Ook haar 76-jarige oma Elizabeth verhuist: zij ruilt haar villa voor een serviceflat. Wanneer Lise haar oma helpt met opruimen, vindt ze twee oude foto's terug: één van een jong meisje met een vreemd hoofd en één van een bijzonder aantrekkelijke jongen, die uitdagend in de lens kijkt. Wie zijn deze mensen? En wat hebben ze te maken met oma's vlucht uit het klooster jaren geleden?

Ver van elkaar beginnen Lise en oma te mailen. Het worden lange, onthullende berichten. Over de moeilijke relatie met Nishan en de problemen die Lise heeft met zijn moeder. Over het verraad van haar vriendin Charlotte. En over Basti, de sexy jongen met de pet.

Al schrijvend worden Lise en oma Elisabeth geconfronteerd met hun verleden, geheimen en schuldgevoelens. Hun brieven doen het relaas van hun moeizame zoektocht naar de grote liefde, die verrassend veel gelijkenissen vertoont. Een universeel liefdesverhaal van BRIGITTE VAN AKEN, met beelden van NICOL'ANDREA.

Bekijk ook